onsdag 16 maj 2012

Apropå morgnar...

Grönköpings Veckoblads lokalupplaga meddelar att:

Enär många har svårt att uppvakna å morgnarna, har Varuskrapan tillsammans med kommunens egen innovationsgigant C.A.Östberg utvecklat en s.k. app som man kan inladda till mobiltelefonen för att å så sätt erhålla hjälp vid den morgonmässiga uppståndelsen.För tillfället finns endast en ljudvariant att tillgå: kombination av energisk hackspett och slagkraftig gök, vilken dock enligt upphovsmännen garanterar uppiggande väckelse.


Mera finns att läsa gratis på GV:s hemsida.
Särskilt rekommenderar jag Pressgrannar!

3 kommentarer:

 1. Den garanterade väckelsen får väl upphovsmännen stå för - jag är inte säker på att det skulle bita på Mats. Han var desperat när han förlorat ett antal jobb och inte orkade med studierna, därför att han sov sig genom livet, så han konstruerade en säng som hällde ut honom på golvet när väckarklockan ringde - där fortsatte han att sova!
  Margaretha

  SvaraRadera
 2. Jag är heller inte säker på att det skulle bitit på min son när han gick på högstadiet. Det enda som fick honom vaken var att hälla en smula vatten på honom.
  Oerhört roligt skrivet i alla fall tycker
  Ingrid

  SvaraRadera
 3. En uppiggande väckelse låter verkligen fint för oss som har lite svårt med med morgonmässiga uppståndelsen! Mycket bra idé!

  SvaraRadera