måndag 16 juli 2012

Kompisar

Nog vet jag att jag har en väldigt snäll häst och att hon gillar katter. Men jag blev allt litet nervös i alla fall när inga argument kunde avhålla Molly från att stryka sig mot Malenas ben och att lägga sig på rygg och leka med hennes svans. Malena hade stenkoll på var katten var men om hon plötsligt hade blivit skrämd och hoppat till....

Vad ska du med allt det här till?

Jag gillar dig fast du är större än jag!

Du har en kul gardin som hänger ner här!


Oj, vad den viftar!

Jättekul, jag tänker visst inte flytta mig, dumma människa!
Det hela pågick flera minuter och som man kan notera rubbade inte Malena bakbenen en enda millimeter så länge katten var där.

5 kommentarer:

 1. Märkligt med djur, dom verkar ofta ha radar för barn av alla raser.
  När min mor var fyra år hittades hon stående på en pall bakom den inte inkörda hingsten Plutten, som var känd för att vara lite het, flätandes hans svans.
  Det hela avlöpte väl den gången också, men jag vet att morfar var rädd att han skulle skrämma hingsten när han fick bort mamma därifrån.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag har både hört om och sett sådana situationer. Har själv fått försiktigt lyfta bort dylika aningslösa ungar som (lika aningslösa) föräldrar inte haft koll på. Men tyvärr sker också olyckor just när hästen blir skrämd. Den är ju ett flyktdjur, det kommer man aldrig ifrån.

   Radera
 2. Hahaha! Vad sött! Och du, jag tror nog Malena vet hur man för sig med en katt runt hoven! :-)
  Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog såg det så ut, alltid.
   Kram tebaks!

   Radera
 3. Oj vilken klok och försiktig Malena. Och vilken gullig Molly!

  SvaraRadera