fredag 21 augusti 2009

Berest ung dam

Hon är dryga året gammal, har under en veckas tid tagit sina första steg utan stöd och just korsat Atlanten för femte gången - ja, ska vi vara riktigt noga är det egentligen den sjunde. Här hälsar hon på sin fars mormor och berättar kvittrande om sin resa - tror jag. Måste erkänna att språket ännu är en rotvälska vi andra inte förstår så många ord av. Men hon ser väldigt förståndig ut när hon pratar så det är säkert sant alltihop. Och när man får ett leende så bara smälter man.

Att ha nära och kära på andra sidan jordklotet har sina sidor och just när en av dom har sin mest spurtande utveckling är det extra tufft! Jag vill träffa denna lilla ljuvliga person MINST en gång i veckan men det låter sig således inte göras. Tack och lov är tekniken oss ganska nådig med internet med skype och blogg och digitalkameror så att man kan följa med på ett sätt ändå.
Men just nu njuter vi in natura!
Och självklart även av medföljande pappa som för inte så länge sen (tycker i alla fall jag!) också var ett sånt här litet gulletroll i mitt knä......

1 kommentar:

  1. Åååå vad roligt att få läsa och se foto!!!!! haha, nu är det JAG som får hålla till godo med rapporte på bloggarna! ;-)
    Ni verkar ha det väldigt bra iallafall!!
    Kraaam!

    SvaraRadera