söndag 3 oktober 2010

Illustrationer till veckan som gick, del 1

Efter Ellas tillkomst har Saltis & Co inte mycket plats över i sin lilla lägenhet så den här gången hyrde jag in mig hos två coola tjejer, K och L och den söta lilla katten PJ, några våningar högre upp i skrapan och med utsikt åt ett annat väderstreck.


K jobbar inom "public health" och ibland extra på en veterinärklinik och L forskar på myggor. Häromdagen var hon alldeles rödprickig på ena armen efter att ha matat sina myggor med sig själv!

Några våningar längre ner mottogs jag av den goa familjen med sedvanlig nyfikenhet från visst håll. Utsikten därifrån är mot Manhattans skyeline i motsats till den övre som är mot East River.


Följande dag, dvs på lördagen, samlades tre familjer med småkottarna, Ella, Ellas dagiskompis R och lilla E med föräldrar och så jag, "the aunt", kallad. Vi drog med tunnelbanan till Brooklyn och DUMBO Art Festival i ett varmt och vackert väder. Det var där barnen kunde få måla av hjärtans lust och lilla E doppade händerna i färg och jagade sin mamma, alldeles, alldeles lycklig.

 
 


Suck, Bloggers bildöverföring funkar som lus på tjärsticka i dag! Jag ger upp för i kväll och ber att få återkomma.


4 kommentarer:

 1. Kul att se dina bilder!!!
  Vi saknar dig redan.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Fina bilder . Ella är en riktig liten sötnos. Jättego.

  SvaraRadera
 3. Wow! Vilken utsikt! Där hade jag nog blivit sittandes ett tag.

  SvaraRadera
 4. Saltis:
  Detsamma!

  Karin:
  Visst är hon oemotståndlig!

  Lise_lotte:
  Inte tröttnar man på den vyn heller...

  SvaraRadera