onsdag 7 maj 2014

V.g. stör ej!

I afton sitter jag framför macen och beskådar Verdis Nabucco direktströmmad från Staatsoper i Wien med Placido Domingo.
Är således ej anträffbar.
Visst är tekniken fantastisk?3 kommentarer:

 1. Ibland fantastisk.
  Ibland bara jobbig,
  Själv är jag lätt trött på Apple. To say the least...

  SvaraRadera
 2. Jovisst, det ska bara funka och funka och funka! Strula ska det INTE, vare sig Applegrunkor eller andra. Vi har haft tur, inget har gått sönder på riktigt sen första macen på 1980-talet. Småstrul som har löst sig, så klart, men inget allvarligt. Hade du Apples försäkring, Apple Care, tror jag det heter?
  Problemet med de riktigt gamla burkarna är att de inte går att uppdatera mera. Å andra sidan kan de ju ha filer och program som inte funkar i de nyare. Så vi har flera stycken gamla macar som vi använder ännu pga detta. En uråldrig (minst 10 år gammal) har jag gett bort och den funkar ännu hos sin nya matte med de gamla programmen även om den tjurar ibland över moderniteter på webben som den inte tacklar fullt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har Apple Care...tack och lov för det.
   Så jädra sur dessutom att min 5s. som är två veckor gammal, har skavanker. Jag kan inte lyssna på musik med apples egna lurar. De faller ut. Jag kan ha ett enda par, men de är av ngt märke jag inte ens vet vad det är.
   Så ja, ny lur ska skaffas så snart jag orkar. Min Mac är inte gammal. Den är två år gammal. Men jag förstår ju att det är iPhoto som stjälper min dator, Alla bilder jag har där. Men TimeMachine strular ju också. Inte kul. Nåja, det ska väl ordna sig. Jag betalar inget av detta tack vare just Apple Care...

   Radera