fredag 5 oktober 2012

Galleri Fredag: Färgglatt
Efter två dagar i kräksjukans våld behöver jag verkligen något färgglatt!
När jag bläddrar fastnar jag för Uffe och Yves Klein i Monte Palace tropiska trädgård på Madeira. Bättre positiva vibbar får man leta efter.
Snart orkar jag kanske också uppdatera ett och annat här på bloggen.

8 kommentarer:

 1. Den är underbar, den där Yves Klein-blå färgen. Väldigt uppiggande och det kan ju behövas efter en kräksjukepers! Är det inte ovanligt tidigt för säsongen (eller sent på året, snarare)? Vi brukar drabbas i februari.

  SvaraRadera
 2. Härlig Kleinblå vägg! Minns när kornblått var inne på 80-talet! Hade kofta, boots o väska i denna färg :-) How Cool!!
  Fin fredag till dig! KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Usch för kräksjuka :-(. Men den blå färgen piggar sannerligen upp :-).

  SvaraRadera
 4. Jag säger som Annika - usch för kräksjuka! Härlig blå vägg!=) Skulle verkligen vilja åka till Madeira! Krya på dig! /Penny

  SvaraRadera
 5. TVI VALE!!
  TVI!!!
  Ja, han var blå, Uffe!!
  precis som Channal brassade jag också kornblått på 80-talet och ÄLSKADE det!!!
  FEEL BETTER!!

  SvaraRadera
 6. Nå, äntligen någon som tyckte att Uffe också var fin och inte bara väggen,haha. Tack Annika! Kleintavlan i Monte Palace-parken är fin och färggrann. Onekligen.
  krya på dig bästa Olgakatt!

  SvaraRadera
 7. Den blå färgen var högsta mode när jag var 15 år. Min vackra bästa vän hade en sådan kornblå jumper till sitt blonda hår, men jag klädde aldrig i den färgen. Konstigt, när jag ser henne framför mig, har hon alltid den jumpern på sig...
  Ingrid

  SvaraRadera
 8. Haha, ja där var han verkligen blå, Uffe! Och smälter ihop med väggen gör han - fast det gör han verkligen inte i vanliga fall!

  SvaraRadera