torsdag 3 juni 2010

Rävlingar!

I min blogglista till vänster finns en rubrik, cmig. Den går till min favorittillverkare av barnkläder och även i viss mån vuxendito. Jag sprider kläder därifrån till knoddar i min närhet och har även själv både rävlingtröja och kofta med Gunnar Gråsugga. Knoddarnas föräldrar lovordar modeller och kvaliteter, ofta ekologisk bomull. Alldeles särskilt vill jag berömma mannekängerna Simon och Mika! Nedan visar Simon rävlingen. Klicka den större! Att jag skriver detta just nu beror på att det just utlysts en RävlingTävling och jag hoppas naturligtvis vinna. Jag hoppas också att Simon snart kommer och hälsar på mig. Han gjorde det häromåret, tillsammans med sin mormor, och charmade mig totalt, den unge mannen. Då visade han designen snigelkott, tryckt både på tröjan och i rumpan på kalsongerna. Se mycket mer på cmig!

2 kommentarer:

 1. Å vi gillar ju verkligen de pyjamaser som vi fått från dig. Både Rävlingen och snigelkotten. Det enda är att snigelkottspykamasen 8tvådelad som den ovan) blivit lite liten mycket fortare än vad rävlingen blev. Alltså den "hela" som Ella fortfarande kan ha på sig! Däremot är snigelkotten lite snål i framförallt ärmarna (som känns lite smala?) och halslinningen. Nu råkar ju Ella vara stor för sin ålder och framförallt ha ett väldigt stort huvud (vilket verkar ligga i slökten....?) och kanske är det därför hon har svårt med just den trånga halslinningen. En förfrågan inför kommande modeller vore därför att kanske göra några där man har knappar i halslinningen så att den kan göras större? Många tröjmodeller för småbarn har ju det. Ofta på ena eller båda sidor om linningen (ut mot axeln/axlarna). Detta skulle hjälpa mycket och därmed förlänga användningstiden mycket! Särskilt för barn med stor skalle! ;-)
  Men kvaliteten är annars otroligt bra! Skön och mjuk!
  Vackra färger också och så himla fina tryck!
  Tröjan med kråkan samt fleecebyxorna är sååå fina de också! :-)
  Kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Saltis:
  Har vidarebefordrat dina synpunkter till Lotten!Hon uppskattar återkoppling. Det blir allt mer koncentration på ekologiskt framöver.

  SvaraRadera