måndag 13 februari 2012

Frukostlyx

När man kommer till sjukhuset för fastande provtagning är det en glad överraskning att upptäcka att matsalen serverar en fullskalig hotellfrukost.
Matsalen på min gamla arbetsplats har länge haft Skånes bästa sjukhusmat. Jag kilar då och då in på lunch och skvaller.
Nu har man utökat servicen till personal och patienter - allmänheten är också välkommen f ö - med denna utmärkta frukostbuffé!Å, vad jag är mätt och glad!

Posted from my iPhone

4 kommentarer:

 1. MUMS vad gott det där såg ut.
  Hoppas det gick bra med provatgningen. Eller, vi ska hoppas att resultaten blir bara bra!

  SvaraRadera
 2. Ingen dålig frukost - sillbitar t.o.m! Men det ska ju vara Skåne förstås som håller med sådan frukost...

  SvaraRadera
 3. Annika:
  Det var jättegott. Provtagningen var helt smärtfri och om några dagar får jag resultatet. Det är bara en årlig rutinkontroll. Men det är litet kul att jag numera, efter att i alla år själv plåstrat med min åkomma (vanligt slarv av min yrkeskår), hålls i öronen av endokrindoktorn som jag själv fostrat när han var AT-doktor. Det var när jag var fackligt aktiv som vi startade en kampanj för att ofoget med självplåstring skulle minskas. Då måste jag ju föregå med gott exempel och följa råden, haha!

  Ingrid:
  Man kan välja en billigare och en dyrare variant av frukost. I den dyrare ingår ALLT: bröd, smör pålägg, gröt, välling, fil, yoghurt, juice, Proviva, ägg, flera sorters sill, kaffe, frukt, ja verkligen allt som en bättre hotellfrukost har. Så klart slog jag på stort (45 pix) och tog den dyra!
  När jag ska på mitt läkarbesök ligger tiden bättre till för lunch i matsalen.

  SvaraRadera
 4. Frukosten ser ju riktigt god ut. Vad bra att man fattat att även sjukhus skall ha bra mat. :) Till och med i hotellfrukost-klass. Hoppas att alla resultat är som de skall.

  SvaraRadera