fredag 22 februari 2013

Galleri Fredag: En bild säger mer än tusen ord!

Nog säger bilder mer än ord, särskilt som man kan få välja orden själv!
Annika i Umeå har gett oss rubriken, vi visar bilder och den som vill hittar på orden fritt! Min enda bild ser ut så här:


Vilka ord tänker du på - eller vill du behålla dem för dig själv?

Hoppas alla har en skön avslutning på veckan! Övriga gallerister finns till höger.

10 kommentarer:

 1. Tusen ord framkallar inte bilden - men väl två:
  miljöförorening
  och
  frihet
  Margaretha
  som skulle vilja
  flyga utan maskin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Margaretha:
   Jag hade en skolkamrat som segelflög. Han bedyrade att det var helt underbart och bortsett från att man måste dras upp av en avgasspyende maskin så är det nog tyst och fantastiskt. Men jag skulle aldrig våga.

   Radera
  2. På den tiden jag flög hade klubben ett segelflygplan med motor, förorenade gjorde den förstås, men vi var inte beroende av någon som drog upp oss.
   Jag lyckas nog stänga av samvetet när jag flyger, vore jag inte fastspänd, skulle jag hjula i mittgången, jubla och slänga mössan i vädret. I små privatplan får jag förstås nöja mig med att låta euforin flöda.
   Margaretha

   Radera
 2. Jag tänker att det måste vara en häftig känsla att vara ensam däruppe!

  SvaraRadera
 3. Jag tänker nog mest på att det är synd att det ska klottras på allting, inte ens himlen får vara ifred, och sedan kommer ljudet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här var så högt upp att inget ljud hördes. Jag har så härliga barndomsminnen från dagar med denna blåa himmel och vita streck mot det blå. På den tiden hade jag ingen tanke på att det var miljöförstöring och knappast någon annan heller.Nu har vi alla förlorat oskulden.

   Radera
 4. Intressant tolkning av temat. Vi får tolka själva :) Gillar Margarethas tolkning. Själv tänkte jag nog inte på något mer komplicerat än flyga och semester :)

  SvaraRadera