måndag 10 augusti 2009

Dom kom och försvann!

Vi har haft fint besök! Den del, fyra stycken personer, av familjen som bor i Dalarna, har mellanlandat här på väg från Legoland till Småland. Det blev liv och rörelse i huset. Tvååringen hade massor av spring i benen efter flera timmar i bilen och sexåringen en hel del att berätta och visa från Legoland. Bl a hade han vaskat guld! Föräldrarna var glada att få mat tillagad på annat ställe än McDonalds....
Det pusslades och bollades, vi läste Hellsing-verser och skrattade, plockade citron på citronträdet till citrondricka och så småningom somnade ett trött semestergäng. Dagens planer fick sen ställas in pga ett oväntat regn och fortfarande rätt trötta barn som nu verkade gå in för landning. Så det blev lika plötsligt tyst i huset igen, väldigt tomt och tyst! Föräldrarna har nu planerat att parkera barnen hos farmor och farfar i Småland ett par dagar, själva dra till Österlen, äta gott på Brösarps Gästis och f ö göra INGENTING. Låter synnerligen klokt.

Några som blev nöjda efter dalfolkets avfärd var katterna. Pga en familjemedlems allergi fick dom hålla sig undan under besöket. Nu kan dom gå runt och kolla alla dofter som finns kvar och hitta sina leksaker på nya ställen eftersom dom varit "utlånade" till människobarnen, för att inte tala om en igloo i vardagsrummet som fungerat som hatt!

2 kommentarer:

 1. Kul med besök!!
  men förstår att det måste blivit liv i luckan emd två barn! :-)
  Låter otrolligt lyxigt med ett par dagar på tu man hand som föräldrarna fick. Mmmmm..... Den dagen DET kan ske för vår del känns dock väldigt avlägsen...
  Hoppas nu att katterna kan återta sitt revir. igloo förresten? Är det en kattigloo??
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Saltis:
  Ni får väl komma båda med Ella så fixar vi ett par dar för en kärleksweekend på Österlen till er oxå! Eller så kan jag komma och stanna hos Ella medan ni åker iväg! Allt går att ordna!Bara hon blir "inskolad"på barnvakten.
  Visst är det en "kattigloo"! Men den funkade bra som osynlighetshatt med.
  Kram!

  SvaraRadera