tisdag 25 augusti 2009

Världen är så stor så stor


Dagarna i stugan har gått fort och nu var det dags att återvända söderut. På vägen fick vi besök och Ella passade på att äta glass, låna Karls speldosa och promenera på terrassen UTAN att pappa följde med! Ena katten lät sig klappas så fint och försiktigt, den andra höll säkerhetsavstånd men var synnerligen nyfiken på detta konstiga tultande djur. Karl tultar nämligen inte ännu, han tar sig fram som en mätarlarv.

Efter maten skajpade vi med Ellas mamma som nästan kröp in genom skärmen. Ella petade på skärmen men mamma kändes så platt att hon tog sig ner på golvet och gick runt för att se om hon var bakom nånstans. Ungefär som katterna gör vid TV:n ibland när det är naturprogram.

Det är många intryck för en så liten dam på väldigt kort tid. Det kommer att ta lång tid att smälta efter hemkomsten till USamerikat. Där väntar dessutom ny nivå på dagis och snart en ny resa, den gången med både mamma och pappa. Ja, ska man bli globetrotter ska det kanske böjas i tid!

Ett särskilt tack till Ella och hennes pappa för att ni fixade så att jag "tyvärr" inte kunde hjälpa till att köra halm idag......

2 kommentarer:

 1. Hahahaha! Det där sista lät verkligen som om det kom från hjärtat!! :-D
  Ja jag hade mer än gärna krypit in genom skärmen och kommit till er idag! DET hade varit något det!
  Läste på A´s blogg att det verkat varit en jättebra kväll igårkväll också. Skönt!
  Och jo det blir nog till att smälta alla intryck. Nästa resa påbörjas ju rätt snart också efter det att de kommit tillbaks hit. Men jag hoppas det ska gå bra trots allt. Det är ju itne lika lång flygning och vi är båda med.
  Varm kram!!

  SvaraRadera
 2. Saltis:
  Pappa M har ju nu fått känna på litet hur det är det är att vara "makalös" förälder, liksom du i våras, och att det kan vara extra slitigt. Visst har han haft stöd ("Vill du att jag ska knyta upp dina skor? Ja, tack!"När det vrålades bara han släppte taget en sekund första dagen).
  Er nästa resa blir garanterat mycket enklare! Hoppas oxå att jag duger som barnvakt om inte alls länge!
  Kramis!

  SvaraRadera